{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Aleksandra Kovač sa knjigama i na snimanju X Factora

7.4.2015. u 13:06
4
10
Aleksandra Kovač sa knjigama i na snimanju X Factora
4
Poznata kantautorica i članica žirija popularnog showa X Factor Adria Aleksandra Kovač vrijeme u pauzama snimanja uglavnom koristi u druženju sa kolegama, ali na posljednjem snimanju situacija je bila nešto drugačija.


Budući da snimanja X Factora traju i po petnaest sati dnevno, Aleksandra je, kako saznajemo, morala da i na snimajućem danu odvoji vrijeme za pripremanje stručnih predavanja koja je uskoro očekuju.

Naime, ova poznata dama osamila se u šminkeraju iza scene, kako bi mogla da se na miru posveti svojim obavezama izvan X Factora."Trenutno pripremam predavanje o popularnoj muzici i komponiranju za Američki univerzitet u Bejrutu, gdje sam već održala predavanja studentima koji su sada željeli da me čuju ponovo i u novom semestru! Također, završavam stručni rad o upotrebi popularne muzike u filmovima za jedan od najznačajnijih stručnih muzičkih međunarodnih časopisa New Sound. Pored X Factora imam mnogo obaveza, pa je dobra organizacija veoma važna", zadovoljno kaže Aleksandra i dodaje: "Kao magistrici nauke Edinburg univerziteta važno mi je da se bavim proučavanjem različitih oblasti muzike, najviše filmske i popularne, i da razvijam svoju akademsku karijeru, pa ću tako u skorijoj budućnosti održati predavanja i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Velikoj Britaniji!"

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: