Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Casni sude nisam ja pritisnuo obarac, samo se pritisnulo. Smijesno!
Formalno pravno jeste kriv. On nije samo glumac u tom westernu već i glavni producent što ga čini odgovornim za sigurnost na setu. Ta Hannah je bila glavni oružar tek 2 put na filmu a Alek je angažovao jer je kćerka legendarnog oružara Thella Reeda. Bilo je nezgoda sa bojevom municijom prije ubistva na setu. I sad laže da nije pritisnuo okidač.
Nek odgovara onaj ko je donio bojevi metak na set,i ustvari sta ce bojevi meci na setu.Baldwin uopste nije kriv
Ako uzmes pistolj ne smijes ha uperiti u osobu bez strucnjaka i bez provjere.
Kao glumac da, moze se izvuci. Al on je i jedan od producenata, i zbog toga ce vjerovatno nositi krivicu. Glumac ne mora da brine i zna o oruzju na setu, al producentu je i to medju brigama, da osigura da ima prave ljude i da rade sta trebaju raditi.
Ja nisam neki expert za rekvizite na filmskim setovima ali nije valjda posao glumca da provjerava da li je oružje napunjeno
Ovaj ima pare. U Americi je sve lobi. Znamo to kako nama namecu aortheid i palestinu sa escobarom. To je za lovu.