"Neprimjeren opis"
45

Alec Baldwin objavio fotku supruge i sina, ljudi ga optužili: Seksualiziraš vlastito dijete

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumac Alec Baldwin objavio je na Instagram profilu fotografiju svoje supruge i sina, a mnogi su ga napali zbog "neprimjerenog opisa".

Naime, Alec je ispod fotke na kojoj njegov sin Leonard grli majku napisao: "Stari trik 'daj da ti izmasiram leđa'", što su mnogi protumačili dvosmislenu i poručili mu da seksualizira vlastito dijete.

"Seksualiziranje djece je uvijek čudno, ali svoje dijete?", "Ovaj opis je odvratan", "Zamislite da ste optuženi za ubojstvo iz nehata, a prvi post koji objavite uključuje sliku vaše žene željne pažnje, koja pozira s vašim malim sinom i opis sadrži seksualno sugestivne aluzije", nizali su se komentari.

Alec je potom dodao "Slijedi čips" u opis.

U komentaru se osvrnuo na negativne reakcije.

"Već ima previše sličnog smeća na Redditu"; poručio je.

Podsjećamo, Baldwin će biti optužen za ubistvo iz nehata. Kao što je već poznato, on je u oktobru 2021. upucao Halynu Hutchins na snimanju filma "Rust".

Tužioci u Novom Meksiku danas su objavili da će biti optužen zato što je rukovao pištoljem. Slučajno je povrijedio i reditelja Joela Souzu. Međutim, u više navrata je negirao krivicu.

"Neko je odgovoran za ono što se dogodilo. Ne mogu da kažem o kome je riječ, ali znam da to nisam ja", rekao je glumac prošle godine u intervjuu.