Njemu je 71, a njoj 32 godine
0

Al Pacinova djevojka razmišlja o djetetu s glumcem

Sarajevo-x.com
Glumac Al Pacino bi mogao dobiti dijete u dubokoj starosti. Djevojka legendarnog holivudskog glumca, Lucia Polak, je rekla kako želi imati djete sa 71-godišnjakom.

Polak (32), koja ima 14-godišnju kćerku iz pvog braka, izajvila je za Showbizspy da će razmotriti to da ima još djece sa svojim sadašnjim odabranikom Pacinom.

"Postoje momenti kada razmišljam o tome: Ne bi li bilo divno da imam još jedno dijete. Sada sam u takvom raspoloženju da sam sigurna da bih sigurno uživala u majčinstvu. Argentinke su privržene domu pa je to možda i razlog što se različiti muškarci zaljubljuju u nas. No, s druge strane razmišljam i o tome kako će biti sve iz početka, bez puno sna, uz česta buđenja noću, pripremanje hrane, izgubila bih slobodu koju sada imam", rekla je Polak.

Polak, koja je inače model, nije sigurna da li bi bilo "praktično" da ona i Al Pacino imaju zajedničko dijete. Glumac već ima troje djece iz prethodnih veza.

"Ne znam, možda se odlučimo na to, ako se vjenčamo. U ovom trenutku mi proživljavamo lijepe momente u vezi koja savršeno funkcioniše. Veoma smo sretni zajedno. No, Al već ima troje djece, ja imam Camilu. Jedni druge podržavamo, uključeni smo jedni drugima u živote, za sada nam je dobro ovako kako jeste", rekla je Polak.