Jasno poručila
47

Al Pacinova djevojka Noor Alfallah negirala glasine o braku: Nisam tip za udaju

L. R.
Noor Alfallah (Foto: Instagram)
Noor Alfallah (Foto: Instagram)
Al Pacinova djevojka Noor Alfallah (30) nedavno je otkrila da se ne želi udati za glumca, čak ni nakon rođenja njihovog sinčića Romana.
Ljubavni život legendarnog glumca Al Pacina doživljava neočekivani preokret. Naime, u ekskluzivnoj emisiji za TMZ, Noor Alfallah otkrila je da se ne želi udati za glumca, iako ga voli.

"Nisam tip za udaju", jasno je poručila Noor Alfallah , negirajući glasine o vjenčanju s 83-godišnjim glumcem.

Vijest dolazi nakon što se par sudski dogovorio oko zajedničkog roditeljstva, gdje su sklopili ugovor o alimentaciji i skrbništvu nad njihovim sinom Romanom, kojeg su dobili u junu ove godine. Unatoč razlici o 53 godine, čini se da je par zadovoljan svojom vezom.

Inače, poznato je da će Al Pacino Noor Alfallah isplaćivati više od 30.000 dolara mjesečno. Kako je sud u Los Angelesu naložio, glumac je morao unaprijed isplatiti iznos od 110.000 za izdržavanje djeteta. Osim toga, mora i da položi 15.000 dolara godišnje u obrazovni fond.

Podsjećamo, Al Pacino u početku nije vjerovao da je dijete njegovo zbog medicinskog problema koji obično uzrokuje neplodnost. Međutim, Alfallah uradila je test kojim je dokazala da je on otac njenog djeteta.