Platio sve troškove
17

Al Pacino i njegova djevojka postigli dogovor o skrbništvu, sarađivat će u važnim odlukama

L. R.
Al Pacino i Noor Alfallah (Foto: Twitter)
Al Pacino i Noor Alfallah (Foto: Twitter)
Glumac Al Pacino (83) i njegova djevojka Noor Alfallah (29) postigli su dogovor o skrbništvu nad svojim četveromjesečnim sinom Romanom.
Kako saznaju strani mediji, sudski dokumenti koji su objavljeni u četvrtak pokazuju da su Al Pacino i Noor Alfallah postigli dogovor o skrbništvu, rasporedu posjeta i uzdržavanju djeteta, iako pojedinosti tek trebaju biti objavljene.

Također, Pacino je pristao platiti advokata i sudske troškove za Alfallah, iako je ona podnijela zahtjev za puno skrbništvo nad njihovim sinom početkom septembra.

Ona želi da glumac ima pravo na neke zajedničko skrbništvo što uključuje takozvano razumno posjećivanje, a to mu svakako omogućuje i pravo da odlučuje o važnim odlukama poput zdravstvene zaštite i obrazovanja.

U svemu je uključena i kopija potpisane dobrovoljne izjave o roditeljstvu, koja dokazuje da je Pacino zaista Romanov biološki otac.

Inače, zahtjev za skrbništvo odmah je pokrenuo glasine da se par razišao, ali Pacinov predstavnik potvrdio je u to vrijeme da su oni još uvijek u romantičnoj vezi.

Podsjećamo, Nor Alfallah je 6. juna rodila Romana i on je njeno prvo dijete, a četvrto dijete Al Pacina, koji također ima kćerku Julie (34) s Janom Tarrantom, kao i blizance Oliviju i Antona (22) s bivšom partnericom Beverly D'Angelo.