Fudbaler odmara na Ibizi
10

Ako se dizajneri dosjete, Balotelli bi mogao reklamirati donje rublje

Klix.ba
Vjeruje se kako fudbaler Mario Balotelli zarađuje nešto više od 150.000 eura sedmično igrajući u Manchester Cityju, ali bi se, sudeći prema najnovijim fotografijama, moglo zaključiti da nastoji izgraditi i karijeru modela.

Temperamentni napadač je tokom odmora privukao pažnju, kako fotografa, tako i djevojaka koje su bile u njegovoj blizini.

Dvadesetjednogodišnji napadač se pojavio na Ibizi u ljubičastim gaćicama. Ne može se reći da tijelo ovog sportiste ne izgleda dobro, naprotiv. Ako je David Backham mogao snimiti reklamu, odnosno biti zaštitno lice brenda Calvin Klein, zašto to ne bi mogao i Balotelli.

Mario se ipak na plaži nije pojavio u ljubičastim gaćicama, mada to uopće ne bi iznenadilo s obzirom na to da znamo da on nije sramežljiv niti puno mari za to šta će neko misliti o njemu. Fotografi su ga snimili očigledno dok se presvlačio na terasi svog apartmana na Ibizi, a fudbaler se na plaži ipak pojavio u bijelom šorcu ispod kojeg je imao crne Emporio Armani gaćice.

Imao na sebi ljubičaste ili crne gaćice, to je djevojkama manje važno, bitno je da su u njegovoj blizini i da su primijećene te da se dobro zabavljaju.