"Nemam više 16 godina"
9

Adriana Lima priznala da je bila šokirana izgledom na crvenom tepihu zbog kojeg su je kritikovali

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prošlog mjeseca, manekenka Adriana Lima pojavila se na premijeri nastavka filma "Hunger Games", a njen izgled izazvao je brojne negativne komentare. Sad je u intervjuu za Harper's Bazaar Arabia priznala da je bila šokirana svojim izgledom na fotografijama.
U nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar Arabia, Adriana se direktno osvrnula na svu pažnju i komentare o njenom izgledu kazavši da joj kritike "uopšte nisu smetale".

"Veoma sam jaka u tom smislu, i iskreno, pogledala sam sebe prije nego što sam izašla i osjećala sam se odlično. Bila sam sa svojom djecom, a oni su me gledali i rekli: 'Mama! Izgledaš prelijepo!'", ispričala je.

Manekenka je u nastavku priznala i da je bila šokirana kad je prvi put vidjela fotografije: "Djelovalo mi je kao 'to nisam ja'. Sve je bilo čudno jer ja sebe ne vidim tako. Ja se još uvijek ne vidim takvom...možete sebe vidjeti drugačije".

Ipak, kazala je da cijela pompa oko njenog izgleda nije tako značajna stvar: "Nisam se uvrijedila ili bilo šta drugo – smijala sam se".

"Poenta je da nemam 16 godina. Počela sam da se bavim modelingom sa 16 godina, ali nikada više neću imati 16. Imam 42 godine i najsretnija sam što sam ikad bila, najsretnija sam sa sobom", dodala je Lima.

Na kraju je poručila da prihvata svoje godine te da se neće mijenjati ni zbog koga.