|

Adrian Mutu pretukao konobara

Adrian Mutu pretukao konobara
0
T
Totalsport
23.10.2010. u 14:09
0
komentara
0

dijeljenja
Adrian Mutu pretukao konobara Adrian Mutu
Adrian Mutu, 31-godišnji rumunjski nogometaš i član Fiorentine, ne može govoriti kako je u lijepoj fazi karijere. Za njega se uglavnom lijepe ekscesi.
Još uvijek se Mutu nalazi pod suspenzijom zbog pozitivnog doping testa. Devetomjesečna kazna će završiti 29. oktobra ove godine, tako da bi premijernu utakmicu ove sezone rumunjski napadač mogao odigrati dva dana nakon toga, kada njegova Fiorentina gostuje kod Catanije.

No, ne može se govoriti da dane bez nogometa Mutu provodi na miran način. Scene iz jednog kafića u središtu Firence govore u prilog tome.

Policijski izvještaj govori da je u noći s petka na subotu (negdje oko 5 ujutro) Mutu izljev bijesa spram konobara pretočio u žestoki udarac šakom u lice dotičnoga. Konobar je bio toliko uzdrman da se još uvijek nalazi u bolnici na njezi, a doživio je frakturu nosa.

S tačnom se preciznošću ne zna što se dogodilo u kafiću, no neki svjedoci kažu da je Mutu naručio rundu pića svojim prijateljima za susjednim stolom, a ovi su nakon ispijanja krenuli prema izlaznim vratima.

U tom im je trenutku pristupio 28-godišnji konobar i tražio da plate piće, na što je Mutuova reakcija bila - udarac šakom u glavu. Idući dani će valjda detaljnije potvrditi što se tačno dogodilo i slijedi li Mutuu kakva kazna zbog ovog događaja.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.