Objavila fotografiju
57

Adele u vezi s košarkaškim agentom Richom Paulom

N. C.
Adele i Rich Paulo (Foto: Instagram)
Adele i Rich Paulo (Foto: Instagram)
Popularna pjevačica Adele na Instagramu je podijelila fotografiju s Richom Paulom, košarkaškim agentom, čime je potvrdila nagađanja da su u emotivnoj vezi.

Tridesettrogodišnja pjevačica na društvenoj mreži Instagram podijelila je tri fotografije nastale tokom vikenda na vjenčanju zvijezde Los Angeles Lakersa Anthonyja Davisa i Marlene P.

Adele je bila odjevena u crnu haljinu Schiaparelli s bijelim čupavim rukavima i izgledala je glamurozno. Međutim, treća fotografija je uzburkala javnost, jer su na njoj Adele i Rich Paul, čiji su klijenti Davis, LeBron James, Ben Simmons i druge NBA zvijezde.

Nasmijani pred kamerom na crno-bijeloj fotografiji, izgledali su prilično sretno. Paul je nosio smoking, koji se savršeno slagao s luksuznom haljinom koju je nosila Adele. Adele je u njegovom društvu viđena više puta proteklih mjeseci, no o svojoj vezi nisu govorili za javnost.

Adele se od bivšeg muža Simona Koneckog razvela u martu 2021. godine, dvije godine nakon što su se rastali. Prvobitno je najavila njihov raskid 2019. godine, nakon sedam zajedničkih godina. Par dijeli zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad svojim osmogodišnjim sinom Angelom.