Tokom nastupa
0

Adele u potpunosti prestala piti alkohol, sada poručila da joj to jako nedostaje

L. R.
Adele (Foto: Instagram)
Adele (Foto: Instagram)
Pjevačica Adele nedavno je za javnost otkrila da je prije nekoliko mjeseci u potpunosti prestala piti alkohol te da joj to jako nedostaje.

Naime, pjevačica je u martu tokom svog nastupu u Las Vegasu šokirala informacijom kako je do podne znala popiti i po četiri flaše vina te da je time bila na granici da postane alkoholičarka.

"Prestala sam piti prije možda tri i po mjeseca. To je dosadno. Mislim, bio sam doslovno na granici alkoholizma u svojim dvadesetim, ali to mi jako nedostaje", rekla je u subotu tokom svog nastupa u Colosseumu u Caesars Palace.

Ranije je za medije istakla kako je bila fasicinirana alkoholom i da je mnogo pila tokom pandemije korona virusa, kada su gotovo svi bili u karantini.

"Uvijek sam imala vrlo blizak odnos s alkoholom. Uvijek sam bila jako fascinirana alkoholom. To je ono što je držalo tatu podalje od mene. Stoga sam oduvijek željela znati šta je u tome tako dobro", poručila je Adele.

No, ubrzo je postala svjesna da previše pije i jedno vrijeme je prestala piti nakon što je njen otac Mark Evans preminuo u 2021. godini i okrenula se zdravom načinu života, gdje je do sada izgubila 45 kilograma.