Ne želi njen novac već ljubav
1

Adele ne dozvoljava svom ocu da vidi unuka

Klix.ba
Adele (Foto: AFP)
Adele (Foto: AFP)
Mark Evans, otac britanske pjevačice Adele, je zamolio svoju kćerku da mu dopusti da vidi svog unuka. Pjevačica ne kontaktira sa svojim ocem otkako je on 2011. godine, nakon objavljivanja njenog albuma "21", medijima prodao priču o njenom životu.

"Srce mi se slama zbog toga što je Adele odlučila da me tako odstrani iz svog života. Znao sam da ima momka, ali sam se zaista iznenadio kad sam saznao da je trudna. Čim sam saznao želio sam stupiti u kontakt, sresti se s njom i reći joj da sam tu za nju", kazao je Evans.

Pokušao je kontaktirati Adele na razne načine. Jednom se čak pojavio i u glavnom uredu njene izdavačke kuće. On insistira na tome da je priča koju je prodao medijima originalno trebala biti zajednički intervju te da je on mislio da neće biti problema ako je proda, čak i ako se ona povuče iz dogovora.

"Ostavljao sam joj poruke na telefonu. Pisao sam joj pisma. Slao joj čestitke za rođendan. Međutim, čini se da sam mrtav za nju", rekao je Evans za The Mail On Sunday.

Četrdesetdevetogodišnji Evans je napustio Adele i njenu majku kada je ona imala tri godine. Kćerku je posjećivao vikendom i tokom školskog raspusta, a 1999. godine je u potpunosti izgubio kontakt s njom. Međutim, ponovo su počeli kontaktirati kada joj je bilo 15 godina.

"Ne zanima me njen status slavne ličnosti, niti njen novac. Samo želim nazad svoju kćerku i želim biti dobar djed njenom dječaku. Propuštam toliko stvari. Želim ga voditi u šetnje i igrati se s njim", dodao je Evans.