Slučajno ili ne?
40

Adele na predstavi pokrenula glasine da se vjenčala s Paulom Richom

L. R.
Paul Rich i Adele (Foto: EPA)
Paul Rich i Adele (Foto: EPA)
Pjevačica Adele navodno je potvrdila svoj brak s Richom Paulom tokom izlaska na predstavu svog prijatelja Alana Carra.
Naime, glasine da su se pjevačica i sportski agent navodno vjenčali u tajnosti traju već nekoliko mjeseci, nakon što je pjevačica slučajno tokom svog nastupa u Las Vegasu rekla "da je njen suprug tu".

No, sada su dva gledatelja, koja su prisustvovala stand up predstavi komičara Alana Carra tvrde da je pjevačica otkrila da se udala. Prema njihovim riječima, Adele je bila u publici kada je Alan Carr upitao publiku da li se neko nedavno vjenčao, a ona je poručila da jeste.

"Danas sam bio na humorističnoj predstavi Alana Carra u Los Angelesu, a Adele je bila u publici. Alan je pitao publiku da li se neko nedavno vjenčao, a Adele je viknula 'Jesam'", napisao je muškarac.

Drugi gledatelj je rekao da se Adele pojavila na događaju zajedno s prijateljicom te često sudjelovala u interakciji s Alanom Carrom, ali da je napustila prostor prije završetka stand up predstave.

Adele i Rich Paul svoju vezu su potvrdili još u septembru 2021. godine, a u maju prošle godine odlučili su se na zajednički život. Glasine o zarukama potakli su u februaru ove godine, kada je Adele u javnosti nosila dijamantni prsten.