U Las Vegasu
12

Adele jednom izjavom na nastupu potaknula glasine o tome da se udala u tajnosti

L. R.
Rich Paul i Adele (Foto: EPA)
Rich Paul i Adele (Foto: EPA)
Pjevačica Adele nedavno je tokom održavanja jednog od svojih nastupa u Las Vegasu potaknula glasine o tome da se udala u tajnosti.
Naime, Adele se voli našaliti sa svojom publkom, a njena posljednja izjava s fanovima dovela je do glasina da se udala u tajnosti za svog partnera Richa Paula. Njena izjava navodno je razbjesnila fanove.

Prilikom nastupa Adele se približila publici kako bi malo razgovarala, a jedna žena zaprosila je usred razgovora. Kada ju je zaprosila, Adele je poručila da to ne može učiniti jer je "strejt i njen suprug je večeras tu".

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound - adeleslittleloveee🫶🏻

Nakon toga, žena ju je pitala da li može pokušati, aludirajući na to da bude s drugom ženom, a Adele joj je šaljivo poručila "da ne želi jer je s Richom, a ona je luda i da je ostavi na miru".

Prošli mjesec, Adele je otkrila da želi imati još jedno dijete te da je već odabrala ime. Ona iz prvog braka sa Simonim Konceckim ima 10-godišnjeg sina Angela, dok Rich Paul ima troje djece iz prethodne veze.

Adele i sportski agent Rich Paul potvrdili su svoju romansu nakon što je njezin razvod okončan u martu 2021. godine, a u maju prošle godine uselili su u zajednički dom.