Kad je loš, onda je stvarno loš
0

Adam Sandler ima čak 11 nominacija za Zlatnu malinu

Sarajevo-x.com
Adam Sandler
Adam Sandler
Kada je Adam Sandler loš, onda je stvarno loš. Ove godine je dobio čak 11 nominacija za Zlatnu malinu. To je ujedno i najviše nominacija koje do sada neko dobio za Zlatnu malinu. Do sada ih je naviše imao Eddie Murphy.

Pored njega u utrci za najgora ostvarenja i glumu u prošloj godini utekuje se i glumac Russell Brand. Sandler je na listu najgorih dospio zahvaljujući komedijama "Jack and Jill" i "Just Go With It" koje je producirao, za koje je pisao scenario i u njima glumio, dok je Brand među nominiranima zahvaljujući ulozi u komediji "Arthur".

Među onima koji su se pokazali lošima u prošloj godini su i Nicholas Cage, Nicole Kidman i Al Pacino koji u komediji "Jack i Jill" glumi samog sebe.

Inače, Zlatna malina koja se svake godine glumcima dodjeljuje za najgoru glumu u protekloj godini nekada zna otići i u pogrešne ruke. Iste godine kada je Sandra Bullock dobila Malinu, dobila je i Oscara. Međutim, glumci se vrlo rijetko pojavljuju na dodjeli ove nagrade koja nimalo ne služi njihovom ugledu.

Ko je ipak bio najlošiji u protekloj godini saznat ćemo 1. aprila kada će nagrade biti dodijeljene.