Skupocjen automobil
132

Aco Pejović privukao pažnju luksuznim limenim ljubimcem: Žena me častila

I. S.
Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs
Aco Pejović je privukao pažnju stigavši u novom limenom ljubimcu na promociju svog novog albuma "Hotel tuge" u jednom beogradskom hotelu.
On sada vozi Porsche 911 Carreru, koji košta više od 100.000 eura. Ispred hotela su ga dočekali fotoreporteri, a on im je rekao da mu je supruga Biljana kupila automobil.

"Žena me častila. Kad me prijatelji pitaju otkud Porsche, ja kažem: 'Žena mi je kupila poklon.' I ja sam njoj uzeo auto, samo što je ona skromna. Nisam ga ukrao, zaradio sam ga, što da ne pokažem? Nemam obavezu nikakvu ni prema kome", izjavio je.

Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

Početkom ove godine kružila su glasine da već duže vrijeme vara Biljanu s 25 godina mlađom Anjom Petrović. No, on sve negira.

"Moj brak je uvijek bio jak i samo može da bude jači! Mnogo sam ja jake temelje napravio da bi oni rušili. Male su im te atomske bombe. Kada nemaju šta da se bore protiv nas, a ne znam ni zašto se bore, onda pokušavaju. Niko ne može da upropasti moju porodicu. Nije mjesto na ovoj promociji da dajem prostora toj kuhinji gdje se kuha ta pokvarena čorba. Ja sam mnogo sretan i zadovoljan", rekao je.