Opet šokira javnost
28

50 Cent o sinu: Ne bi bilo loše da ga udari autobus

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kontroverzni reper 50 Cent zgrozio je javnost svojim komentarom na Instagram profilu u kojem je napisao da ne bi bilo loše da njegovog sina udari autobus.

Naime, 43-godišnji reper komentirao je fotografiju na kojoj se njegov sin Marquise druži s njegovim najvećim suparnikom Kennethom Supremeom McGriffom i napisao kako ne bi bilo loše da nekog od njih dvojice udari autobus, piše News. com.

Ovim činom 50 Cent je samo pogoršao već narušen odnos s najstarijim sinom, dok su fanovi ostali zgroženi reperovom izjavom.

Nakon upućenih kritika reper je objasnio na svom Twitteru kako nikome nije želio zlo, ali da zbog osoba s kojima se druži njegov sin njih dvojica jednostavno nisu u dobrim odnosima.

"Njegovoj majci Shaniqui Tompkins platio sam 1.360.000 dolara kako bih mu osigurao bezbrižan život i školovanje, ono što ja nikada nisam imao", napisao je 50 Cent između ostalog.

Nakon dugogodišnje veze 50 Cent i Shanigui dobili su sina Marquisa, a nakon što su prekinuli počela je dugogodišnja borba za starateljstvo. Tek 2008. godine donijeli su odluku da će dijete ipak živjeti s majkom. Iako su godinama sin i otac pokušavali izgladiti odnos, to nisu uspjeli zbog čestih svađa između roditelja.