Napisao na Twitter profilu
0

50 Cent: Nemam više ništa reći i neću još dugo živjeti

Sarajevo-x.com
50 Cent
50 Cent
Reper 50 Cent očigledno ima neke probleme u životu ili samo pokušava zaintrigirati javnost. Na svom Twitter profilu je napisao kako neće još dugo živjeti.

Njegov prvi album se zove "Obogati se ili umri pokušavajući", ne sumnjamo da je uspio u tome, ali novac očigledno više nije ono što ga ispunjava. U nekoliko postova na Twitteru napisao je kako je svjestan toga da ga "smrt čeka iza ugla".

"Budimo iskreni, ja ne mislim da ću živjeti još dugo", napisao je 36-godišnji muzičar i dodao: "Uredu je ako umrem večeras".

Ovakvi postovi su došli nakon što je pisao na Twitteru o svojoj karijeri.

"Izgubio sam vjeru u svoj tim. Nemam više ništa za reći i neću više promovisati svoju muziku. Nisam uzrujan, samo ne želim da me ovako pamte. Biti svjestan da je život kratak nema nikakve veze sa suicidom", napisao je reper, pravog imena Curtis Jackson.

Prema pisanju američkih i britanskih medija, reper je navodno razočaran u muzičku industriju općenito, kao i u svoju izdvačku kuću Interscope Records te je svjestan da njegov novi album neće ponoviti uspjeh prethodnih.

Kako piše Dailiy Mail, negov prvi album 2003. godine je prodan u osam miliona primjeraka samo u SAD-u i četvrti je najprodavaniji rap album u cijeloj muzičkoj historiji. Također, sva njegova muzička ostvarenja poslije ovog albuma su postigla veliki uspjeh.