Objavljen video incidenta
70

50 Cent bacio mikrofon s bine i pogodio obožavateljicu, završila s ranom na glavi

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
50 Cent dvaput je bacio mikrofon u publiku tokom svog nastupa u Los Angelesu u srijedu - udarivši obožavateljicu u glavu koja ga je potom prijavila policiji zbog nanesenih povreda.

Videosnimci isplivali su ubrzo nakon završetka koncerta i prikazuju frustriranog 50 Centa kako baca svoj mikrofon u gomilu dva puta. Reper je navodno bio uznemiren jer mikrofoni nisu radili i bacio je prvi uz malo snage, ali kada se drugi mikrofon pokvario lansirao ga je puno jače ka publici.

Fotografije navodne nastradale obožavateljice počele su kružiti internetom, a američki mediji tvrde da je žrtva voditeljica radija Power 106 Bryhana Monegain. Na tim fotografijama se vidi krvava Monegain s otvorenom ranom na čelu.

@polyboy.steezy 50 cent bust female with Mic at his concert #bryhana #power106 #fyp #foryou #50cent #foryou #fyp ♬ original sound - Polyboy.Steezy

Potez 50 Centa prati Cardi B, koja je nedavno bacila mikrofon u gomilu, započevši kratkotrajnu pravnu bitku između nje i žrtve. U tom slučaju ona je uzvraćala obožavatelju koji ju je polio pićem na bini, ali je reperica na kraju udarila drugu osobu u blizini.

Policija je obavijestila TMZ da je "50 Cent bacio mikrofon na svoju ekipu u prostoru blizu bine i udario žrtvu" i da je žena tvrdila policajcima da je "on pogledao direktno u nju prije nego što je bacio mikrofon".

Nakon što ju je udario mikrofon, obožavateljica je odvedena u bolnicu da joj zbrinu "ranu na glavi".