{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


35 žrtava silovanja Billa Cosbyja na naslovnici New York Magazinea

Klix.ba
27.7.2015. u 09:47
24
89
35 žrtava silovanja Billa Cosbyja na naslovnici New York Magazinea
24
Najnovije izdanje New York Magazinea donosi naslovnicu sa 35 žena koje su dale intervjue i opisale svoja lična iskustva sa američkim komičarem Billom Cosbyjem koji je optužen za silovanje.
Svih 35 žena koje su se pojavile na naslovnici New York Magazinea i koje su ispričale svoja lična iskustva optužile su slavnog američkog komičara za silovanje kojem je vrlo često prethodilo konzumiranje droga.

"Bill je bio moj prijatelj. Jednom ili dvaput sam večerala s njim i njegovom suprugom. Radili smo skupa, poznavala sam ga dosta godina i nisam mogla zamisliti da bi se moglo dogoditi nešto takvo. U tom sam trenutku bila u šoku. Jednostavno nisam mogla shvatiti šta nije uredu s njim, je li izgubio razum? Ponašao se kao neko koga nisam upoznala nikad prije u životu", ispričala je jedna od njih.

Barbara Bowman, žena koja je Billa Cosbyja upoznala kada je imala 17 godina se zapitala zašto je medijima trebalo toliko dugo da optužbe brojnih žena shvate ozbiljno. Bowman je ispričala kako je Cosby, koji je trebao biti njen mentor, učinio da se osjeća poput zatvorenice.

"Kroz period od godinu dana, skoro pola vremena koje sam provela s njim sam bila drogirana. Mogla sam šetati ulicama Manhattana i reći bilo kome - drogirao me i silovao Bill Cosby, ali ko bi mi vjerovao? Niko."

Linda Joy Traitz je za ovaj magazin ispričala kako ju je Cosby silovao kad je imala 18 godina, dodavši kako joj je trebalo dosta vremena da prihvati kako problem nije u njoj, nego u njemu.

"Kako su godine prolazile, život nije postajao lakši za mene. Imala sam i problema s ovisnošću zbog toga", kazala je Traitz.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: