Showbiz
0

20.000 eura za onu koja odvede Beckhama u krevet

Sarajevo-x.com
Nekoliko djevojaka iz talijanskog grada Milana kladile su u 20.000 eura da će jedna od njih fudbalsku zvijezdu Davida Beckahama odvesti u krevet.

Bogata grupa djevojaka pokrenula je opkladu da će 'zgrabiti' zgodnog sportistu, kojeg je američki LA Galaxy posudio klubu AC Milan.

Izvor magazina 'Grazia' potvrdio je ovu glasinu i kazao kako postoji grupa oko 20 djevojaka koje redovno izlaze u noćne klubove i barove u kojima borave talijanski igrači.

"One su sada odlučile da će im glavna nagrada biti David Beckham", kazao je izvor.

Suprug bivše Spicice Victorie Beckham koji je napravio nekoliko izazovnih fotografija za reklamu za donje rublje Armani, očito je vrlo popularan među italijanskim pripadnicima nježnijeg spola.

Tako su se prošle sedmice tokom humanitarne večeri, na kojoj je prisustvovao i Beckham, okupile njegove brojne obožavateljke. Jedna od gošći Gabrielle Dompe na aukciji je ponudila najveću cijenu za njegovu majicu, a prilikom preuzimanja majice strastveno je zagrlila nogometaša.

Sudeći prema snimcima sa humanitarne večeri, zgodni fudbaler, čije se supruga trenutno nalazi u Californiji, nema ništa protiv ove vrste pažnje.