Sevdi Mustafa Bend u PAN Winter Pubu

Sevdi Mustafa Bend u PAN Winter Pubu
0
Klix.ba
10.1.2015. u 15:33
4
komentara
0

dijeljenja
Sevdi Mustafa Bend u PAN Winter Pubu
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu i jučer su posjetitelji mogli uživati u brojnim i zanimljivim dešavanjima.
U PAN Winter Pub-u u popodnevnom terminu nastupio je standardni Benko, a posjetitelji su u istom prostoru mogli pogledati i izložbu fotografija domaće hrane "Okusi tradiciju“.

Djeca su uživala u sadržajima igraonice Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, te družila se i slikala sa Djeda mrazom u Coca-Cola kućici Djeda mraza.

Na BH Telecom ULTRA Stage-u nastupila je grupa Acoustic Breeze, a u večernjem terminu su u PAN Winter Pubu, na tradicionalnom Klix.ba humanitarnom partyju, nastupili Undergrounderi. Sav prihod koji je sinoć ostvaren prodajom hrane i pića u Pubu, te sredstva koja su posjetitelji dodatno donirali, bit će namijenjeni za pomoć Zavodu za specijalno obrazovanje “Mjedenica”

Najmlađi i danas mogu posjetiti igraonicu Argeta Junior Play House, koja radi od 10:00 do 21:00, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 20:00, a vikendom od 12:00 do 14:00 i od 16:00 do 20:00 sati.

Od 16:30 do 19:30 će u PAN Winter Pub-u ponovo nastupiti Benjamin Serhatlić – Benko, dok se u galeriji Pub-a i danas može pogledati izložba fotografija „Okusi Tradiciju“.

Na BH Telecom ULTRA Stageu će sa početkom u 19:30 nastupiti grupa Radarska kontrola.

U PAN Winter Pub-u će od 21:30 nastupiti Sevdi Mustafa Bend, na čijem repertoaru se nalaze neke od najljepših sevdalinki.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...