Ugrađeni mu stentovi
4.8k

Senad Hadžifejzović operisao srce: Emisiju najavio iz svog doma

N. V.
Senad Hadžifejzović u svom domu (Foto: FACE TV)
Senad Hadžifejzović u svom domu (Foto: FACE TV)
Poznati novinar i voditelj te vlasnik FACE TV obznanio je danas da ima zdravstvenih problema, odnosno poteškoće sa srcem zbog čega je u prethodnom periodu imao i operaciju.

Na samom početku večerašnjeg jubilarnog Centralnog dnevnika, umjesto najavljenog intervjua sa Angelinom Jolie, voditelj emisije Senad Hadžifejzović je iz svog doma i u pidžami objavio da će ovo izdanje CD-a morati da prođe bez njega s obzirom na to da se oporavlja u svom domu nakon ugrađivanja stentova.

"Dugujem svoj život prvo Bogu pa onda ljekarima, dr. Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović Džuvo koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima", kazao je Hadžifejzović između ostalog.

Povratak na televiziju i u emisije Centralni dnevnik i FACE TO FACE najavio je za sljedeći petak kada će biti i emitovan ekskluzivni intervju najavljen za danas.