magazin
0

Scary Spice na sudu zbog djeteta

Sarajevo-x.com
Foto: AP;
Foto: AP;
Pjevačica Melanie Brown, poznata kao Scary Spice, u srijedu se pojavila na sudu zbog svoje kćerkice Angel Iris. Otac djeteta je glumac Eddie Murphy, a Melanie tvrdi kako su zajednički odlučili imati dijete. No malo nakon što mu je Melanie saopćila da je trudna, on ju je ostavio izjavivši da nije siguran ko je otac malene Angel Iris.

Tridesetdvogodišnja Melanie Brown podnijela je zahtjev na sudu kojim želi da Eddie Murphy prizna očinstvo svoje malene četveromjesečne kćerke.

Odvjetnica Scary Spice, Gloria Allred će također tražiti isključivo starateljstvo majke nad djetetom te alimentaciju od oca, prenosi Associated Press.

"Ja sam danas ovdje samo zbog jednog razloga, a to je Angel. Ona je moja i Eddieva kćerka. Želim da zna da smo je željeli, oboje", izjavila je Melanie Brown na press konferenciji.

Mama Scary Spice je izjavila kako su ona i glumac Eddie Murphy bili u vezi četiri mjeseca kada su zajednički odlučili imati dijete.

"Veza se u potpunosti promijenila još na početku moje trudnoće, a ja sam bila u potpunosti šokirana kada je on nakon izvjesnog vremena izjavio da nije siguran ko je otac tog djeteta", rekla je Melanie.

Arnold Robinson, glasnogovornik glumca Murphyja nije htio davati nikakve izjave, ali je rekao da je Eddie bio na DNK test u junu i da je očinstvo potvrđeno.

Iako je Melanie na rodnom listu svoje kćerke pod rubriku "otac" upisala Murphyja, a i test je pokazao očinstvo, Scary Spice želi da se roditeljstvo i zakonski ozvaniči.