magazin
0

Sarkozy i Bruni: Vjenčanje u predsjedničkoj palači

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Većina britanskih listova u nedjelju na naslovnicama izvještava o "predsjedničkom vjenčanju" Nicolasa Sarkozyja i Carle Bruni u Jelisejskoj palači u Parizu.

Svijet politike i svijet šou biznisa su se u subotu ujedinili u braku između francuskog predsjednika i bivše talijanske manekenke i sadašnje kantautorice, ali - koliko će takva veza trajati, pita se The Independent.

Ne obazirući se na kritičke opaske na račun njihovoga luksuznog stila života, mladenci su za svjedoke na vjenčanju izabrali ljude zaposlene u kompaniji luksuzne robe LVMH i modne kuće Prada, piše The Observer.

Francuska i svijet su fascinirani ovom romansom između desničarskog predsjednika, koji tvrdi da zastupa tradicionalne vrijednosti, i bivše manekenke ljevičarskih uvjerenja, s podužom listom slavnih ljubavnika, poznatu po izjavama o tome kako mrzi monogamiju.

Sunday Times konstatira da će Bakingemska palača sada moći odahnuti - najavljena državna posjeta francuskog predsjednika britanskoj kraljici bila je očekivana s nelagodom, jer dvorsko osoblje nije bilo sigurno da li nevjenčanome predsjedničkom paru treba ponuditi jednu ili dvije spavaće sobe.