magazin
3

Sarajevski Tamburaši u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu jučer je održano mnoštvo dešavanja.

U PAN Winter Pubu je u organizaciji JU Služba zapošljavanja Kantona Sarajevo jučer od 10 do 16 sati održan Sajam zapošljavanja, na kojem je 45 poslodavaca tražilo oko 500 radnika i koji je posjetilo nekoliko hiljada nezaposlenih osoba.

Po završetku Sajma u Pubu je na after work partiju nastupio Benjamin Serhatlić – Benko, nakon čega su Market posjetili članovi Jevrejske opštine Sarajevo. Oni su, u povodu završetka velikog jevrejskog praznika Hanukkah, zapalili svijeće na svijećnjaku menora, nakon čega je na sceni PAN Winter Puba nastupio hor Jevrejske opštine Sarajevo.

Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupila je grupa bRend, dok je u večernjem terminu u PAN Winter Pub-u goste zabavljao Vernes Ljuštaku Trio.

Za najmlađe posjetitelje bila je otvorena Coca-Cola kućica Djeda mraza, gdje su se mogli družiti i slikati sa Djeda mrazom i Elfom.

Coca-Cola kućica Djeda mraza otvorena je radnim danima od 16:00 do 20:00, a vikendom od 12:00 do 14:00 i od 16:00 do 20:00 sati.

Djeca su mogla uživati i u bogatim sadržajima besplatne igraonice Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00.

Najmlađi i danas mogu učestvovati u nekom od sadržaja u besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

I danas će u PAN Winter Pubu od 16:30 do 19:30 nastupiti odlični Benjamin Serhatlić – Benko, dok će na BH Telecom ULTRA Stageu u 19:30 nastupiti Samra i Irnes.

U galerijskom prostoru PAN Winter Pub-a posjetitelji i danas mogu pogledati izložbu ˝Mostovi Sarajeva˝, dok će od 21 sat u Pub-u nastupiti Sarajevski Taburaši.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.