Brojne aktivnosti
121

Sarajevo uskoro dobija novi multifunkcionalni klub Trezor koji promoviše urbanu kulturu

Piše: E. Lj.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
U sarajevskom naselju Marijin-Dvor uskoro će biti otvoren novi klub Trezor koji će predstavljati multifunkcionalnu platformu koja promoviše urbanu kulturu i mjesto dobrih svirki i zabava.

Ovaj klub platforma zamišljen je kao mjesto dobrih vibracija, a osim širokog spektra kulturnih aktivnosti – izložbi, predavanja, promocija, koncerata, tribina, radionica, festivala, pozorišnih predstava i edukativnih programa bit će posvećen i unapređenju talenata u regionu.

"Zamislili smo da to bude multifunkcionalna platforma, prostor u kojem promovišemo urbanu kulturu, prvenstveno različite muzičke pravce, mjesto gdje ćete moći pronaći dobru svirku ili zabavu do ranih jutarnjih sati. Naša vrata otvaramo i za održavanje kreativnih radionica za djecu i odrasle, festivale, edukativne programe kreirane u saradnji s partnerima iz Bosne i Hercegovine, ali i ostatka Evrope", otkrili su nam organizatori.

Ova multifunkcionalna platforma bit će otvorena u prostoru nekadašnjeg Sa kluba, a više informacija o događajima bit će poznato uskoro.