Posljednja sedmica
3

Sarajevo Holiday Market: U PAN Winter Pubu nastupa bend Underground

Klix.ba
Građani i turisti Sarajeva svih generacija iskorištavaju posljednju sedmicu ovogodišnjeg izdanja Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

U PAN Winter Pubu je jučer u poslijepodnevnim satima tradicionalno održan GastroID Cooking Show nakon čega je bend Evropa svojim originalnim nastupom i dobrom muzikom završio dan a večeras će ta čast pripasti bendu koji u potpunosti bukira kapacitet Puba, Undergrounderima.

Mališani iz JU Djeca Sarajeva su posjetili Argeta Junior Play House i sklopili nova prijateljstva sa policajcima a oni koji odluče da danas kreativno iskoriste dan u ovoj igraonici će imati priliku da saznaju sve o Gorskoj službi spašavanja čiji će se članovi družiti s njima.

DJ Santa Sister je na centralno pozicioniranom BH Telecom Ultra Stageu kroz muziku širila prazničnu atmosferu što je poslužilo klizačima na Jaffa klizalištu dok su usavršavali svoje vještine na ledu i usvajali nove.

Coca-Cola Selo Djeda Mraza je svakako najukrašeniji dio Marketa te kao takav privlači znatan broj turista i posjetilaca. Djed Mraz sa svojim pomoćnicima – vilenjakom i fotografom, svaki dan dočekuje dječicu u terminima od 16:00 do 21:00 sat a posljednji dan Marketa, subotu 13. januara, Djed Mraz će biti u svojoj kućici od 11:00 do 15:00 sati i od 16:00 do 21:00 sat.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana, prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.