Za mališane
18

Sarajevo Holiday Market: U januaru i februaru besplatno klizanje na Jaffa klizalištu

Klix.ba
Općina Centar odlučila je obradovati najmlađe omogućivši im besplatne termine klizanja tokom januara i februara na Jaffa klizalištu u sklopu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Zahvaljujući Perutnini Ptuj svim učenicima osnovnih i srednjih škola sa područja Općine Centar, koji će tokom zimskog raspusta u organizaciji Općine Centar dolaziti na Jaffa klizalište, će pored klizanja biti obezbijeđeni i besplatni sendviči za vrijeme druženja na ledu.

Do kraja ove godine, termin klizanja koji traje 75 minuta se naplaćuje 2 KM a Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je svim klizačima koji ne posjeduju vlastite klizaljke omogućio iznajmljivanje istih po cijeni od 2 KM.

Tuborg već tradicionalno u četvrtak organizuje Disco party na ledu sa početkom u 20 sati gdje posjetitelji Jaffa klizališta, iskusni klizači ali i oni koji to žele biti, imaju priliku da pokažu plesne vještine na ledu uz najzabavnije disko hitove.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market održava se od 06. decembra / 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana, prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.