Noć kuhanja
0

Sarajevo Holiday Market: PAN Winter Pub u znaku GastroID Cooking Showa

Klix.ba
Jučerašnji dan na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu je bio obilježen brojnim zanimljivim sadržajima za sve generacije.

Posjetioci PAN Winter Puba su u večernjem terminu imali priliku da uživaju uz bend Epic a oni koji su odmah nakon posla došli su mogli da se odmore uz Sarajevo Holiday Duo i mBa Aftr Work Party.

Utorak na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu je u znaku GastroID Cooking Showa koji počinje u 17:00 sati, a najmlađi i danas imaju priliku da se zabave u Argeta Junior Play House i provedu svoje vrijeme uz Disney avanture i Patka Juniora.

DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu će svojom muzikom širiti blagdanski duh i davati podlogu za klizače Jaffa klizališta čiji besplatni termini su od 10:00 sati do 21:00 sat.

Djed Mraz sa svojim pomoćnicima-vilenjakom i fotografom i danas dočekuje mališane u Coca-Cola Selu Djeda Mraza, čija su vrata otvorena od 16:00 sati do 21:00 sat dok će njegova kućica u subotu raditi pored ovog termina i od 11:00 sati do 15:00 sati.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana, prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.