{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo Holiday Market: Grupa bRand na BH Telecom ULTRA Stageu

14.12.2014. u 14:06
11
5
Sarajevo Holiday Market: Grupa bRand na BH Telecom ULTRA Stageu
11
Sarajevo Holiday Market: Grupa bRand na BH Telecom ULTRA Stageu
Prva subota na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu obilježena je grajom brojnih mališana koji su posjetili besplatnu dječiju igraonicu Argeta Junior Play House i mini luna park, gdje su postavljeni autići, vrtuljak i vozić.
Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupila je odlična, mlada sarajevska grupa Radarska kontrola, dok je u PAN Winter Pubu goste u popodnevnom terminu zabavljao Benko, a navečer su pod velikim bijelim šatorom nastupili Undergrounderi.

Danas će na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu svoja vrata otvoriti i Coca-Cola kućica Djeda mraza, gdje će se do kraja Marketa sa najmlađima družiti Djeda mraz i njegov pomoćnik Elf, dok će ta druženja ovjekovječiti fotograf Marketa.

Coca-Cola kućica Djeda mraza bit će otvorena radnim danima od 16 do 20 sati, a danima vikenda od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Na BH Telecom ULTRA Stageu će danas u 19:30 nastupiti grupa bRend, dok će u PAN Winter Pubu u terminu od 16:30 do 19:30 gitaru ponovo svirati i svima nama poznate pjesme pjevati Benko.

U PAN Winter Pubu će od 21 sat nastupati poznati Selam Tufekčić Trio.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: