magazin
0

S-One Sky Bar ne prekida seriju uspješnih večernjih druženja – treća energična noć za redom

U nizu od 9 planiranih dana zabave, pod nazivom Sky Is The Limit, S-One je u nedjelju 14.08. ugostio DJ Ahmaada i pun bar gostiju. Sa mješavinom funka, hip-hopa, breakbeata, broken beata, džeza, sevdaha, elektro zvuka, zabavio je neumornu publiku.

"Jako smo zadovoljni ishodom eventa, a nadasve gostima koji nam dolaze. Odnos koji smo stvorili je najdragocjeniji od svega, jer na osnovu njihovog feedback-a planiramo slijedeće korake Sky Bara. Zahvalni smo na ponovnim posjetama, jer nam to potvrđuje da smo na pravom putu", saopšteno je iz S One Sky bara.

Četvrti dan Sky Is The Limit eventa, 15.08., na Sky Baru S-One nastupa Higher Representative.

Emir Ferušić (aka HigheR, Higher Representative) muzičku karijeru je počeo u bendu Alternativa Nova, gdje je svirao bas gitaru i programirao samplove i loopove. Pored toga, bio je i član kultnog travničkog teatarskog benda Pjevački institut Bezbrižni Rupert, kao i Ultra Red Orchestra.

Kao DJ nastupa od 2002 pod etiketom InConnection DJs, a kasnije kao osnivač i dio ekipe Šivini Drugari. Za sebe kaže da voli muziku, voli energiju i pušta house, techno i sve što je između. Kao muzičar nastupao je diljem Europe, kao DJ uglavnom u BiH. Istinski je predstavnik undergrounda i prepoznatiljiv po dobroj atmosferi koju pravi na zabavama.

Rezident DJ u S-One počinje čak u 16:30, te posjetioce uvodi u ostatak večeri. Nakon aktuelnog izvođača za tu noć, party se nastavlja u Freaky's Pubu, koji je u neposrednoj blizini.

Ulaz je besplatan, a pozivnice za bilo koju od datih noći možete dobiti u toku dana, ako posjetite Sky Bar S-One, na Skenderiji.