magazin
17

Rezervišite smještaj za vrijeme Fresh Wave Heaven izdanja festivala

Ukoliko još niste rezervisali smještaj u Banjoj Luci za vrijeme ovogodišnjeg izdanja Fresh Wave Festivala ne brinite, imamo rješenje za vas.

Organizatori su ostvarili saradnju sa odličnom ekipom BL Adventure i podsredstvom njihovih usluga nude trodnevni smještaj i trodnevnu festivalsku ulaznicu po jedinstvenoj cijeni i po najpovoljnijem aranžmanu. U ponudi su trodnevni hotelski smještaj koji uključuje festivalsku ulaznicu po cijeni od 135 + 33 eura, odnosno motelski 75 + 33 eura. Smještaj u apartmanima po cijeni od 75 + 33 eura i u hostelima po cijeni od 51 + 33 eura.

Informacije o načinu plaćanja i o slobodnim smještajnim kapacitetima možete lako saznati putem e-mail adrese: [email protected] ili putem brojeva telefona: +387 65 578 947 i +387 65 262 998.

Provjerite listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na www.freshwavefestival.com i osigurajte kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja od 8. do 10. augusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge.

Organizatori napominju da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 KM (33 eura), a dostupne su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30 KM (15 eura) koje su dostupne na ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com. Fresh Wave Heaven će publici u ovogodišnjem izdanju predstaviti više od 120 izvođača na više od 10 festivalskih bina i zona, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 20 svjetskih zemalja.