magazin
19

Regionalna party turneja zagrebačkog RNB Confusion starta iz Sarajeva

Klix.ba
Brend RNB Confusion poznat je publici u regiji po prvim r&b i hip-hop partyjima koji su zaživjeli daleke 2003. u zagrebačkom kultnom klubu Gjuro II. I nakon trinaest godina, RNB Confusion partyji i dalje privlače hiljade mladih koje povezuje ljubav prema muzici, plesu, lifestyleu i druženju.

Za one koji će se prvi put upoznati sa RNB Confusionom vrijedi znati da su u sklopu partyja nastupale mnoge regionalne i inostrane zvijezde, od Ede Maajke, Elementala, Frenkija, Connecta, Nine Badrić, Montell Jordana, Nina Sky, Blackstreet i mnogih drugih. Svoju popularnost brand je stekao u svim glavnim gradovima regije, ali i u inostranstvu, pa su tako na RNB Confusion partyjima plesali u Ljubljani, Beogradu, Minhenu, Grazu, Skopju...

RNB Confusion se nalazi i u koorganizaciji jednog od najvećih evropskih hip-hop Festivala, Fresh Island Festivala koji se održava na otoku Pagu, a dosad je ugostio Wiz Khalifu, Snoop Dogga, Chris Browna, Asap Rockyja, Iggy Azaleu...

"Želite li i sami osjetiti atmosferu jednog od najpoznatijih klupskih događaja u regionu, pozivamo vas da nam se pridružite u petak 23. septembra na terasi 4 Seasons u 16 sati. Sarajevski brand 'Samoljubav' domaćin je prvog RNB Confusion partyja koji su podržali Quality meets taste i BURN, a na kojem će nastupiti Djs Em Bee i Sheko iz Zagreba i Said5 iz Sarajeva", saopćeno je.

Party u Sarajevu je ujedno i početak rođendanske turneje RNB Confusiona koja će završiti velikim partyjem u Zagrebu sredinom novembra.

"Ukoliko nas posluži lijepo vrijeme, party će se održati na prekrasnoj terasi 4 Seasons čiji je kapacitet do 400 osoba. U slučaju kiše i hladnog vremena, party će se održati u unutrašnjem prostoru čiji je kapacitet ograničen na 200 osoba. First come - First serve!!

Vezani članci