Putin na muzičkoj televiziji zaplesao uz rep

S
SRNA
13.11.2009. u 18:22
0
4
Putin na muzičkoj televiziji zaplesao uz rep
0
Putin na muzičkoj televiziji zaplesao uz rep Vladimir Putin
Ruski premijer Vladimir Putin zaplesao je danas nakratko sa reperima, a publika mu je ukazala "respect" u televizijskoj emisiji koja bi trebalo da popravi njegovu opadajuću popularnost.
Putin je u džemperu i jakni izašao na scenu da bi uručio nagrade učesnicima hip-hop takmičenja "Borba za respekt", koju organizuje Muz TV, ruska konkurencija MTV-u.

"Bilo bi kul smimiti pjesmu sa Vladimirom Putinom zato što je on legendarna osoba i naš idol. Hajde da napravimo dovoljno buke u njegovu čast da nas čitav svijet čuje", pjevao je reper Zhigan, koji je pobijedio na takmičenju.

Voditelj je rekao publici u improvizovanom televizijskom studiju u napuštenoj moskovskoj fabrici da želi da "osmijesi na licima traju čitave večeri".

Uprkos imidžu nasilja koji prati muzički žanr hip-hop, Putin je reperima uputio jasnu poruku o zdravom načinu života.

"Mislim da tehnike top-rock ili down-rock breakdancea ne idu sa alkoholom ili drogama", rekao je Putin, a publika ga je pozdravila i uzvikivala "respekt, Vladimire Vladimiroviču".

Anketa sprovedena prošlog mjeseca ukazala je na najveći pad Putinove popularnosti od kada je postao premijer 2008. godine. Njegova popularnost opala je za šest odsto i sada je na nivou 66 odsto, objavila je agencija FOM.

Uprkos tome, Putin je i dalje ubjedljivo najpopularniji političar u Rusiji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: