Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav nocni zivot jadni ne bili. Nocni zivot u Sarajevu je cuclanje kafe kod Stojnica ili plesanje u Slogi medju 16godisnjacima.
Pa ako ti se ne svidja odes u podrum, trezor...
Vidjet cemo koliko ce vas doci 11.09. KOGA VIDIM DA KAFU PIJE KAMENOM CU GA OPALIT. SVI NA ULICE HOCEMO PRAVDU HOCEMO DRZAVU
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
😂😂😂😂😂😂!!!!! (UBI KORONA)!!!! NADAM SE DA VAM JE IMALO JASNA SITUACIJA SA LAŽNOM KORONOM !!!! 😁😁😁😁😁😁
Necu ti zeljeti zlo, tj da ti udje u kuću pa da vidiš kako je lažna, al ne dipr svega ti
Da,hara smrtonosna pandemija haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok korona hara Srbijom, kod nas odjednom nema korone, ali cim prodje ovaj projekat vladajucih dinastija, krece se sa ogromnim brojevima zarazenih, sa plasenjem ljudi i zavodjenjem restrikcija. A kada njima treba nesto zarad profira, onda moze sta god i koliko god...
Ne pada mi na pamet da 28 minuta svog zivota potrosim gledajuci kojekakve ublehe, besposlicare i kompleksase koji kao muhe bez glave hodaju ulicama, da bi se pokazali u najboljoj garderobi. Parada kicha i shunda. Prava shundarijada.
Bolje i to nego sjedit kuci drk@t kur@c
kad kasaba umisli da je metropola.
Korona trlja ruke
Forto gdje su covid redari
Sve setaju vakcinisani.....sad ce broj oboljelih epsilon slojem da skoci🤮🤮
Drkice bez maski hodaju, ventilatori če raditi punom parom...
Sta tebe briga hebo te pedo biden ti si u cemerici, ti si primio bil gejcovo sjeme u sebe sad si njegovo vlasnistvo.
Drkice bez maski hodaju, ventilatori če raditi punom parom...
...ovo isto Cevljanovici,samo volovi fale.
Volovi su gore okolo brda..
Prelijepo
"Teško onima čija su srca neosjetljiva kada se Allah spomene. Oni su u pravoj zabludi.” (Ez-Zumer 22)
„La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez-zalimin“/“Nema Boga osim tebe, Slavljen neka Si, ja sam se prema sebi ogriješio.“
Nargila-komentatori na aparatima.
„I Zunnunu se, kada srdit ode i pomisli da ga nećemo kazniti – pa poslije u tminama zavapi: ”Nema boga osim Tebe, hvaljen neka si, a ja sam se zaista ogriješio prema sebi!” – odazvasmo i tegobe ga spasismo; eto, tako Mi spašavamo vjernike.“ (El-Enbija, 87, 88)
"Pravi vjernici su samo oni čija se srca zatresu kada se Allah spomene, a kada im se riječi Njegove kazuju, vjerovanje im učvršćuju i samo se na Gospodara svog oslanjaju.” (El-Enfal 2)