Aquarius Vils
0

Pred nama je muzički petak za pamćenje, evo ko je bio na zabavi proteklog vikenda

Aquarius Vils
Aquarius Vils
Još jedan muzički vikend o kojem će se dugo pričati a domaćin je naravno ponovo jedan od najpopularnijih restoran klubova u Bosni i Hercegovini – Aquarius Vils.

Uz regionalnog show man-a Mirzu Pandura i bend Pandury koji je postao sinonim za odlične provode, u Aquarius Vilsu se proteklog vikenda tražila karta više. Fantastičnu atmosferu u ovom poznatom sarajevskom klubu dodatno je podigao naš poznati muzičar Al Dino koji se potpuno ne planirano a ponesen upravo dobrom atmosferom, u petak pridružio Mirzi na live sceni i sa par svojih hitova oduševio prisutnu publiku. Kako je sve to izgledalo pogledajte u galeriji fotografija.

Vikend koji je pred nama tačnije u petak 26.04. na live scenu Aquarius Vilsa vraća se super vesela ekipa benda Pandury. Kako to oni odlično rade pokazali su protekle subote a sigurni smo da će ovaj petak biti još bolji dernek.

Aquarius Vils
Aquarius Vils

Drugi dan vikenda u subotu 27.04. Aquarius Organizuje privatnu zabavu tako de će raditi smo u dnevnoj varijanti i to do 17:00h.

Kao što je to bilo i do sada, svakom nastupu petkom i subotom u Aquarius Vilsu prethodi popularni "Warm UP" događaj sa DJ Mahirom Beathouse koji počinje u 21:00 sat.

Aquarius Vils
Aquarius Vils

Važno je napomenuti da Aquarius Vils nedjeljom radi do 22:00 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885.

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata

  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine