PROMO
0

Poznati bh. glumac Milan Pavlović novo lice kampanje za brend Ovako

Gladni ste? Okušali ste se u ulozi lovca ali niste sigurni da vam to pristaje? Onda je Ovako Lovačka pašteta vaš savršen ulov. Nova kampanja za proizvod Mesne industrije Ovako, Lovačka pašteta.

Novo lice kampanje brenda Ovako i Lovačke paštete je bosanskohercegovački glumac Milan Pavlović. Za potrebe snimanja reklamnog spota Milan je odjenuo lovačku odoru i okušao se u ulozi lovca. Nakon dana provednog u šumi, mnogo smijeha ali i nedaća sa kojima se susreo, Milan je zaključio da je bolje pašteta u ruci nego medvjed za petama te da je Ovako Lovačka pašteta savršen ulov za istinske gurmane.

"Ambijent i lokacije snimanja reklamnog spota su bile predivne, ekipa je bila super, ljubazna i učinili su sve da meni bude ugodno na snimanju. Ono što je meni, kao glumcu, najbitnije snimanje je bilo zabavno, dosta smo se smijali jer je sam scenarij šaljiv. Umalo nisam glavu izgubio na snimanju, zato što sam se spotakao na neki panj pa sam dobio ubrzanje niz brdo, jedva sam se zaustavio", uz smijeh nam govori Milan.

Što se tiče Lovačke paštete ja sam je i ranije konzumirao i to je jedina pašteta koju konzumiram. Kada želim da se počastim pikantnim okusom moj izbor je uvijek Lovačka pašteta. Nadam se da će se ova reklama svidjeti gledaocima i da će uživati kao što je kompletna ekipa na snimanju. I zaista Lovačka pašteta je savršen, blago pikantni, užitak namjenjen svim generacijama. Jednostavno savršena za brze doručke, idealne sendviče, izlete u prirodi ili more.

Iz Mesne industrije Ovako su poručili da je njihova misija da potrošačima svih generacija pruže visokokvalitetne mesne delicije koje će zadovoljiti sve njihove potrebe.

"Lovačka pašteta se priprema samo od najkvalitetnijih sastojaka čiju kvalitetu i kakvoću okusa svakodnevno pažljivo provjeravaju naši iskusni tehnolozi. Jedinstvenim tehnološkim postupkom od pažljivo biranih komada pilećeg mesa nastaje Lovačka pašteta. Ugodan okus i miris, specifična aroma i laka mazivost osigurali su joj mjesto vrhunskog proizvoda omiljenog kod potrošača svih generacija. U proteklih više od dvadest godine izgradili smo brend Ovako koji je prepoznatljiv i omiljen kod svih generacija. Domaća smo kompanija koja pored kvalitetnih proizvoda, vrhunske tehnologije veliku pažnju posvećuje ulaganju i jačanju samog identiteta brenda. Rezultati tog rada su vidljivi pa se danas možemo pohvaliti činjenicom da su sve ove godine uz naš brend stajale velike zvijezde poput Edina Džeke, Dine Merlina, Mirze Teletovića, Severine Vučković Kojić, Ace Petrovića a sada nam se je kroz brend Lovačka pašteta pridružio i Milan Pavlović", kazala je Emina Džafić Krpan, marketing direktorica Mesne industrije Ovako.

U nastavku pogledajte reklamni spot Lovačke paštete sa Milanom Pavlovićem.