magazin
84

Poziv damama: Cinema City Ladies Night

Za sve dame koje žele jednu noć pokloniti samo sebi, te uživati u ugodnom društvu i prelijepom ambijentu stižu dobre vijesti.
Cinema City u saradnji sa svojim partnerima Ljepota&Zdravlje i Deichmann organizovat će svakog mjeseca Ladies night druženje u Cinema Cityju, a tom prilikom će sve prisutne dame, pored zabave i druženja moći uživati i u vrhunskim filmskim ostvarenjima.

"Drage naše, prva Cinema City Ladies Night bit će održana u utorak, 17. marta u Cinema Cityju sa početkom u 20 sati. Ugodno druženje bit će uveličano i prigodnom projekcijom filmskog ostvarenja 'Pepeljuga'. Projekcija filma zakazana je za 20:40 sati. Ako se volite družiti, fotografisati, te uživati u cocktail zabavi i ugodnoj atmosferi, dovoljno je da kupite svoju ulaznicu i budete dio naše priče koju ćemo iznova pričati iz mjeseca u mjesec. Za sve dame koje tu noć kupe ulaznicu za film 'Pepeljuga' pripremili smo poklone iznenađenja, zato 17. marta odvojite malo vremena za sebe", navodi se u pozivu damama iz Cinema Cityja.