magazin
0

Postanite dio stvaranja magične iluzije uz Georgea Diamonda

Klix.ba
U Coloseum Clubu u subotu, 23. novembra, sa početkom u 22 sata će se održati spektakularni show Fusion of Illusion. Portal Klix.ba jednog čitatelja nagrađuje ulaznicama za ovaj spektakl.

Ulaznice možete osvojiti ako pošaljete svoje podatke i broj telefona na email adresu [email protected], sa naznakom "Fusion of Illusion".

Nagradna igra traje do 15:00 sati.

Stvaranje nevjerovatnih iluzija je specijalnost Georgea Diamonda, koje istovremeno kreiraju jedinstven stil nastupa izazivajući dramatična iščekivanja kod publike i ostavlja ih u potpunoj nedoumici. Jedna od bitnijh karakteristika misterioznih tačaka tokom perfomansa je i sposobnost iluzioniste da na komičan način uspostavi interakciju sa publikom dozvoljavajući im da i sami postanu dio iluzije.

Uz mnogo smisla za humor, pregršt dosjetki i komedije publici se bez problema može garantovati veče puno uživanja i smijeha...

Dođite i pogledajte Fusion of Illusion Show Georgea Diamonda, opustite se i uživajte u putovanju magije, misterije, napetog iščekivanja i Iluzije. Garantujemo da ćete naučiti bar jedan trik, a možda i učestvovati u izvođenju prave magije sa Georgeom Diamondom.

Ulaznice je dobio Jasmin Mameledžija.