magazin
1

Posljednji dan ovogodišnjeg Sarajevo Holiday Marketa, iskoristite ga za zabavu

Klix.ba
Danas je zadnji dan ovogodišnjeg, sedmog po redu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Posjetioci PAN Winter Puba su svaki dan u popodnevnim satima bili u prilici da se odmore uz Sarajevo Holiday Duo dok su navečer uživali u live svirkama poznatih izvođača. Tradicionalno je posljednja noć Coca-Cola Sarajevo Holiday Market rezervisana za Klix.ba humanitarni party, gdje će sav prihod od prodaje biti doniran u humanitarne svrhe.

Argeta Junior Play House, toplinski izolirana igraonica je mjesto gdje mališani mogu da uz zabavne interaktivne radionice usvajaju novo znanje prilagođeno njihovom uzrastu te kvalitetno provedu svoje vrijeme ukrašavajući jelke i plešući sa Patkom Juniorom i Super Štekom.

DJ Santa Sister, na centralno pozicioniram BH Telecom Ultra Stageu je svojom odabranom prazničnom muzikom dočarala blagdanski duh ali i davala podlogu klizačima na Jaffa klizalištu koje zahvaljujući Općini Centar i općinskom načelniku prof. dr. Nedžadu Ajnadžiću nastavlja sa radom do 11. februara a termini klizanja su besplatni.

Coca-Cola Selo Djeda Mraza privlači ogoman broj turista i građana. Ovaj posebno ukrašeni dio Marketa je plodno tlo za stvaranje novih uspomena, dok je Djed Mraz u svojoj kućici i danas od 11 do 15 i od 16 do 21 sat sa osmijehom na licu dočekuje dječicu.

Na ulazu u sajamski dio Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa se nalazi Pony Ranch sa tri ponija, što je novitet ove godine. Posjetioci su u prilici da ih maze, hrane i šetkaju se sa njima. Sam sajamski dio se sastoji od kućica u kojima domaći proizvođači predstavljaju svoje radove.