Zabava za sve
3

Porodični praznik na Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
Subota na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu je u znaku porodičnog praznika.

U PAN Winter Pubu sinoć je sa početkom u 21 sat nastupio Gonzo, a uvertira za njegov nastup je tradicionalno bio Sarajevo Holiday Duo koji zabavlja prisutne svakim danom od 16 do 19 sati. Za večerašnje dobro raspoloženje je zadužen Mujo Šantić Orchestra.

Najmlađi su uživali u Argeta Junior Play Houseu koja je otvorena svakim danom od 10 do 21 sat, a mališani koji se odluče danas posjetiti ovu igraonicu imaju priliku da uz LINO radionice i Disney avanture ugodno provedu još jednu subotu.

Djed Mraz u Coca-Cola Selu Djeda Mraza sa svojim pomoćnicima, viljenjakom i fotografom, dočekuje dječicu od 11 do 15 i od 16 do 21 sat, a DJ Santa Sister na BH Telecom Ultra Stageu u popodnevnim satima svojom muzikom pruža istinski praznični ugođaj. Jaffa klizalište je i danas otvoreno za sve klizače od 10 do 21 sat.

Subota i nedjelja na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu su stvorene za uživanje u Somersby cideru i Hot Punchu. Svi oni koji posjete Somersby kućice od 12 do 17 sati imaju priliku da osvoje vrijedne sedmične nagrade kao što su masaža u Spa centru ili zimovanje na jednoj od poznatih skijaških destinacija.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market traje od 6. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.