Za najmlađe
1

Pony Ranch prvi put na Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Market nastoji iz generacije u generaciju da ponudi što širi dijapazon zanimljivih sadržaja za svoje posjetioce. Novitet ovogodišnjeg sedmog izdanja je pitoreskni Pony Ranch sa tri malena konja.

Smješten između PAN Winter Puba i sajamskog dijela Marketa, Ranch pruža dašak svježine i privlači punu pažnju prolaznika. Posjetioci Marketa imaju priliku da naprave idilične fotografije dok oni najmlađi mogu iz prve ruke iskusiti nezaboravnu čaroliju jahanja, uživati u hranjenju, druženju i igranju sa ovim plemenitim životinjama.

Za potpuni doživljaj zimske idile u srcu Olimpijskoga grada posjetite Coca-Cola Sarajevo Holiday Market i sami doživite radosti koje pruža Pony Ranch, ali uživajte i u ostalim sadržajima pripremljenim za sve posjetioce.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dešava se od 06. decembra 2017. do 13. januara 2018. godine u parku Hastahana – prof.dr. Nijaza Durakovića na Marijin Dvoru u Sarajevu.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.