magazin
0

Policija u kući pjevačice Amy Winehouse: Uhapšen njen suprug

Sarajevo-x.com
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Britanska policija je u kuću Amy Winehouse ušla kao iz filmova, razvalivši vrata i preturajući po stvarima. Policajci su iznijeli nekoliko kartonskih kutija sa stvarima te kasnije uhapsili četvoricu mlađih muškaraca koji su povezani sa slučajem zavjere i napada, uključujući i supruga Amy Winehouse, Blakea Fieldera- Civila .

Britanska policija pretražila je kuću popularne i problematične pjevačice Amy Winehouse i njenog supruga Blakea Fieldera- Civila te iz nje iznijela nekoliko kartonskih kutija.

"To je dio operacije koju provodimo, nema nikakve veze s drogama. Amy je dobro i nije uhapšena niti optužena", rekao je policijski glasnogovornik za medije.

Protiv četvorice uhapšenih muškarca koji su povezani sa ovim slučajem, među kojima je i njen muž Blake Fielder - Civil, podnesena je optužnica pod sumnjom da su ometali istragu i da su umiješani u zavjeru.

Fielder - Civil je kasnije bio uhapšen, a histerična Amy je plakala i tražila od policije da ide s njim. Prema izvještaju britanskog Daily Maila, Amy je vikala "Dušo, volim te! Ne brini se, bit ću dobro" te grlila i ljubila supruga.

Prema zvaničnim, ali i nezvaničnim saznanjima, policija istražuje slučaj ozbiljnog i teškog fizičkog napada na osobu čiji identitet nije poznat te zavjeru prema kojoj je Blake - Civil glavnom svjedoku dao 200.000 funti za šutnju i nesvjedočenje.