Pogledajte videospot: Sarajevska priča o gradu ljubavi i zajedničkog života

Pogledajte videospot: Sarajevska priča o gradu ljubavi i zajedničkog života
94
A. D.
8.11.2019. u 11:32
11
komentara
94

dijeljenja
Grad Sarajevo je u sklopu promocije "Sarajevo 2020 – novogodišnji centar regije" uradio videospot koji donosi jedinstvenu sarajevsku priču o gradu ljubavi, gradu zajedničkog života, gradu druženja i prijatnih gostoljubivih ljudi. Ali i gradu festivala i vrhunskih manifestacija, među kojima ga je doček Nove godine na otvorenom u protekle tri godine lansirao među najpoželjnije evropske destinacije.
To svojim porukama potvrđuju i protagonisti videa: Fahrudin Pecikoza, Mario Drmać, Selma Riđanović, Ademir Kenović, Emir Hadžihafizbegović, Davor Sučić, Nudžejma Softić i ambasador Velike Britanije u BiH Matthew Field.

"Svi oni navode dovoljne razloge za sarajevsku čaroliju, sigurni da će i ovaj put bh. glavni grad biti dostojan titule najpoželjnijeg ne samo regionalnog već i evropskog novogodišnjeg centra. Nova godina je jedinstven praznik koji u ljudima budi posebne emocije. Svjetski je trend dočekati je na ulicama metropola, a Sarajevo to sasvim sigurno jeste", navode iz Grada Sarajeva.

Ističu da je Sarajevo spremno široko otvorenih ruku ugostiti stotine hiljada turista iz cijelog svijeta.

"Rado vas očekujemo i garantiramo nezaboravne trenutke i sarajevski novogodišnji show uz fantastičnu atmosferu, provjereno najbolji", poručili su.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...