Program u septembru
8

Počinje nova sezona zabave u Aquarius Vilsu

Klix.ba
U ovoj sezoni koja zvanično počinje 20.09. nastupom jednog od trenutno najtraženijih domaćih cover sastava, Mirza i Panduri, posjetioce očekuju nova dj imena, uzbudljiva gostovanja, tematske večeri "90-te i 2000-te, "R&B i hip hop" ispunjene najvećim plesnim hitovima svjetskih plesnih podija.

Novina u septembarskom programu su "Back to Back" DJ nastupi najboljih domaćih lokalnih imena.

Tako će u subotu 21.09. nastupiti dobropoznati dvojac J.F.Ferra i Tarik Ramich, a nakon njih u petak 27.09. najbolji DJ duo svakog SFF-a, Jasmina Palavra i El Mano.

Posebna pažnja je usmjerena na subotu 28.09. kada se željno isčekuje novi nastup vrhunske muzičke energije poznate kao bivši LOCO bend pod novim imenom Igor Simić Full Power Band. Igor i ekipa su se u međuvremenu naoružali novom maestralnom pjevačicom, novim muzičkim spravama, te efektima i kako kažu, "jači su nego ikada do sada".

Svaka nova sezona je vjetar u leđa, tako je Aquarius Vils napravio audio vizuleno osvježenje prostora. Pored muzičkog programa očekuju vas i noviteti u ponudi hrane i pića što će u konačnici zasigurno zadovoljiti i one sa istančanim nepcima.

U četvrtak 26.09. Aquarius puni 20. jubilarnih godina svog postojanja i organizuje specijalnu rođendansku zabavu uz Berina Buturovića i mnoštvo drugih iznenađenja

Posebno emotivan pod svojim sloganom "mjesto za sve generacije" Aquarius tim se raduje novom druženju i budućnosti u kojoj će kao i do sada kontinuirano raditi na vlastitoj edukaciji, poboljšanju usluga te globalnoj ponudi, a sve u cilju da posjetiocima prirede nezaboravne trenutke, ugodan boravak i kvalitetan provod.

Aquarius je svoju priču započeo 1999. godine s lokacijom na Grbavici u zgradi LORIS. Nakon toga razvoj ide dalje i 2005. nova lokacija je Aquarius Šoping gdje se koncept nadalje gradio i gdje je sazrijevala priča koja se nastavlja 2014. otvorenjem Aquarius Villsa lociranog na romantičnom i jedinstvenom Vilsonovom šetalištu.

Svojim gastro i muzičko-zabavnim konceptom Aquaris Vils je postao svojevrsna muzička oaza dobrog ukusa, kvalitetne muzičke ponude, te nezaobilazna sarajevska turistička destinacija.