|

Počinje nova sezona zabave u Aquarius Vilsu

Počinje nova sezona zabave u Aquarius Vilsu
8
Klix.ba
19.9.2019. u 16:17
1
komentara
8

dijeljenja
Počinje nova sezona zabave u Aquarius Vilsu
U ovoj sezoni koja zvanično počinje 20.09. nastupom jednog od trenutno najtraženijih domaćih cover sastava, Mirza i Panduri, posjetioce očekuju nova dj imena, uzbudljiva gostovanja, tematske večeri "90-te i 2000-te, "R&B i hip hop" ispunjene najvećim plesnim hitovima svjetskih plesnih podija.
Novina u septembarskom programu su "Back to Back" DJ nastupi najboljih domaćih lokalnih imena.

Tako će u subotu 21.09. nastupiti dobropoznati dvojac J.F.Ferra i Tarik Ramich, a nakon njih u petak 27.09. najbolji DJ duo svakog SFF-a, Jasmina Palavra i El Mano.

Posebna pažnja je usmjerena na subotu 28.09. kada se željno isčekuje novi nastup vrhunske muzičke energije poznate kao bivši LOCO bend pod novim imenom Igor Simić Full Power Band. Igor i ekipa su se u međuvremenu naoružali novom maestralnom pjevačicom, novim muzičkim spravama, te efektima i kako kažu, "jači su nego ikada do sada".

Svaka nova sezona je vjetar u leđa, tako je Aquarius Vils napravio audio vizuleno osvježenje prostora. Pored muzičkog programa očekuju vas i noviteti u ponudi hrane i pića što će u konačnici zasigurno zadovoljiti i one sa istančanim nepcima.

U četvrtak 26.09. Aquarius puni 20. jubilarnih godina svog postojanja i organizuje specijalnu rođendansku zabavu uz Berina Buturovića i mnoštvo drugih iznenađenja

Posebno emotivan pod svojim sloganom "mjesto za sve generacije" Aquarius tim se raduje novom druženju i budućnosti u kojoj će kao i do sada kontinuirano raditi na vlastitoj edukaciji, poboljšanju usluga te globalnoj ponudi, a sve u cilju da posjetiocima prirede nezaboravne trenutke, ugodan boravak i kvalitetan provod.

Aquarius je svoju priču započeo 1999. godine s lokacijom na Grbavici u zgradi LORIS. Nakon toga razvoj ide dalje i 2005. nova lokacija je Aquarius Šoping gdje se koncept nadalje gradio i gdje je sazrijevala priča koja se nastavlja 2014. otvorenjem Aquarius Villsa lociranog na romantičnom i jedinstvenom Vilsonovom šetalištu.

Svojim gastro i muzičko-zabavnim konceptom Aquaris Vils je postao svojevrsna muzička oaza dobrog ukusa, kvalitetne muzičke ponude, te nezaobilazna sarajevska turistička destinacija.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...