{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počinje BBI Center Winter Bazaar

15.12.2014. u 14:17
2
33
Počinje BBI Center Winter Bazaar
2
Počinje BBI Center Winter Bazaar
BBI Center Winter Bazaar naziv je prazničnog Marketa koji će od danas biti postavljen na Trgu djece Sarajeva, ispred BBI Centra u Sarajevu, a kojeg zajednički realiziraju BBI Centar i Sarajevo Holiday Market.
Na Trgu djece Sarajeva postavljeno je 10 izložbeno-prodajnih drvenih kućica, načinjenih u Tvornici montažnih kućica (TMK) Krivaja - Zavidovići, identičnih onima koje su postavljene u sklopu Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, koji se dešava na Trgu oslobođenja - Alija Izetbegović. Sve kućice su priključene na elektrodistributivnu mrežu, a u svim je osigurano i grijanje.

U ovim kućicama će u narednih mjesec dana djelovati knjižara Connectum, prodavnice meda Medeno carstvo i Bee Japa, Present Shop, Torte i To, Dr. Techno, Art galerija Misimović, Waffle & Jam House, te obrti Kreativna kućica i Ljubav za čovjeka.Pored izložbeno-prodajnih kućica na trg ispred BBI Centra postavljen je i mini luna park, gdje se najmlađi mogu zabavljati na vrtuljku, vrteški i autićima.

Cilj organizatora ovog događaja, BBI Centra i Sarajevo Holiday Marketa, jeste da BBI Center Winter Bazaar postane tradicionalni zimski praznični bazar, gdje će građani i posjetitelji Sarajeva na Trgu djece Sarajeva, gdje se dešava i centralni doček Nove godine u organizaciji grada Sarajeva, moći kupiti praznične poklone, ali i osjetiti veselu, prazničnu atmosferu.

BBI Centra i učešćem u organizaciji ovog prazničnog bazaara opravdava svoj moto I biva - Mjestom susreta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: