Glumice kao vino
0

Po godinama babe, po izgledu seksi zavodnice

Sarajevo-x.com
Jane Fonda
Starenje je stresno za svaku ženu, pogotovo za holivudske glumice. No, 64-godišnja Susan Sarandon, 61-godišnja Sigourney Weaver i 72-godišnja Jane Fonda pozirajući za novo izdanje magazina V, pokazale su da se seksipil ne gubi s godinama.

Tri legendarne glumice stale su pred objektiv fotografa magazina V i pokazale da ih zaista nije briga za godine, jer se i dalje osjećaju seksi i poželjno.

Saradon je nedavno izjavila da je sretna zbog toga što ima 64 godine.

"Ne bih željela da imam 20 godina. Sad znam mnogo više stvari i mnogo ugodnije se osjećam u svojoj koži", istakla je holivudska glumica.

Ona je dodala da je život prekratak da bi žene samo brinule o svom izgledu, te posavjetovala sve djevojke da prestanu paničiti zbog svakog suvišnog grama ili bore, i da počnu uživati u svom tijelu.

"Ako vas vaš izgled zabrinjava već u 25 godini, onda ćete voditi težak život", kazala je Saradon, a s njom se složila i Fonda ističući kako je sada mnogo sretnija i opuštenija osoba.

"Volim biti aktivna, nikad mi nije dosadno. Ne namjeravam usporiti samo zbog toga što nemam 21 godinu", izjavila je Jane Fonda, prenose američki mediji.