|

Po godinama babe, po izgledu seksi zavodnice

Po godinama babe, po izgledu seksi zavodnice
0
S
Sarajevo-x.com
20.11.2010. u 22:59
7
komentara
0

dijeljenja
1/6 Jane Fonda
2/6 Susan Sarandon
3/6 Sigourney Weaver
4/6 Jane Fonda
5/6
6/6
Starenje je stresno za svaku ženu, pogotovo za holivudske glumice. No, 64-godišnja Susan Sarandon, 61-godišnja Sigourney Weaver i 72-godišnja Jane Fonda pozirajući za novo izdanje magazina V, pokazale su da se seksipil ne gubi s godinama.
Tri legendarne glumice stale su pred objektiv fotografa magazina V i pokazale da ih zaista nije briga za godine, jer se i dalje osjećaju seksi i poželjno.

Saradon je nedavno izjavila da je sretna zbog toga što ima 64 godine.

"Ne bih željela da imam 20 godina. Sad znam mnogo više stvari i mnogo ugodnije se osjećam u svojoj koži", istakla je holivudska glumica.

Ona je dodala da je život prekratak da bi žene samo brinule o svom izgledu, te posavjetovala sve djevojke da prestanu paničiti zbog svakog suvišnog grama ili bore, i da počnu uživati u svom tijelu.

"Ako vas vaš izgled zabrinjava već u 25 godini, onda ćete voditi težak život", kazala je Saradon, a s njom se složila i Fonda ističući kako je sada mnogo sretnija i opuštenija osoba.

"Volim biti aktivna, nikad mi nije dosadno. Ne namjeravam usporiti samo zbog toga što nemam 21 godinu", izjavila je Jane Fonda, prenose američki mediji.
Prijavi grešku


Komentari (7)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...