magazin
0

Pierce Brosnan shrvan od bola zbog kćerkine smrti

Klix.ba
Brosnan sa kćerkom
Brosnan sa kćerkom
Glumac Pierce Brosnan je očajan i depresivan nakon što mu je kćerka preminula u 42. godini. Majka troje djece, Charlotte, preminula je nakon tri godine borbe sa rakom jajnika.

Od iste bolesti je prije 22 godine umrla i Cassandra, Charlottina majka. Kćerka slavnog glumca je preminula u svojoj kući u Londonu u petak.

Pierce, koji snima špijunski triler "November Man" u istočnoj Evropi, prošle noći je rekao: "28. juna moja voljena kćerka Charlotte Emily je preselila na vječni život nakon borbe sa rakom jajnika. Bila je okružena svojim suprugom Alexom, djecom Isabellom i Lucasom, kao i braćom Christopherom i Seanom. Molimo se za nju i nadamo se da će svi koji boluju od ove opake bolesti ubrzo imati odgovarajući lijek", kazao je Brosnan.

Charlotte, je glumčeva usvojena kćerka. Brosnan ju je usvojio 1986. godine, kada je njen biološki otac preminuo. Charlotte je imala devet godina kada se njena majka Cassandra udala za irskog glumca. Nju i njenog brata Christophera, Brosnan je prihvatio kako vlastitu djecu, a kasnije je sa Cassandrom dobio sina Seana. Cassandra je preminula nekoliko godina kasnije od iste bolesti od koje je i njena kćerka sada.

Britanski mediji prenose kako je Brosnan shrvan od bola zbog kćerkine smrti te da su njih dvoje, odnosno cijela porodica, bili veoma bliski.