Komentari (482)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su eu standardi
Neka hvala brate moj, mi nismo pozadinski radnici :)
sve nakazne vrijednosti EU na našem pragu. Što ja na njega ne naletim?!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Setam sa kcerkom kad vidim ovog golog, pota ke kcerka babo go muskarac. Zena pricuva djete krenem da ga namarisem, kad zaustavi me nasa ljepsa SA policija i nedaju mi da pridjem! Zar djeca ovo da gledaju??? Zar nasa djeca da gledaju ove bolesnike ?! Nip, sdp, nasa stranka, sda - NIKAD VISE!!!!!
Imam sve snimljeno! Tuzit cu retardiranog frotu i kanton SA za maltretiranje djeteta i za sexuapno napastovanje, za sve sto advokat mogne. Gamad jedna! Sve cu vas tuzit ko god je ovo odobrio!!
Bas me zanima koje ce objasnjenje ponuditi ministar policije Katica, s obzirom da je policija gledala i nije reagovala.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Njemu ne treba diploma da je glup on ima drzavljanstvo hahahaha sve ludji od ludjega dobar degenek nebi vise to malo jada sto ima lafo se dici ima li porodicu debil ima li majku sestru i jeb.. mu sve zenskog roda
Egzibicionizam je težnja za vlastitim pokazivanjem, isticanjem samog sebe, ali i seksualno nastrano ponašanje koje se očituje pokazivanjem dijelova tijela ili spolnih organa drugim ljudima.
Meni samo nije jasno sta je uznemirilo gradjane? To sto mu je cuna mala ili velika?
Nije umjetnik, nego pacijent.
Kud ne bi dole , da ga vratim na fabrička podešavanja.
Pozdrav za ove sto podrzavaju ovaog majmuna sto trese kur. em,,nadam se da ce im drugi put blizi clanovi porodice uzivat u pogledu.. Lp
svaka cast Harisu ZAHIRAGICU koji je prvi reagovao na ovo i rastjerao bruku
Sad gledamo uvlacenje nasih politicara EU bolesnicima. Ko se sad najvise bude uvlacio i podrzavo najgore oblike izopacenosti evrope taj ce dobiti izbore. To nema veze sa glasanjem. Na vlasti ce biti onaj koga oni postave. I do sad je bilo tako. Stanje u drzavi ce bit kako oni hoce, oni sve kontrolisu i duduka i sampiona eu imtegracija i sebijinog malog.
A u parku u centru grada stoji kip golog muškarca decenijama
Ne mogu da vjerujem kakvo smo društvo postali. Komentari su fuj, sigurno imamo vecih problema od pederluka i gologuzana.
Odvratno. Sišao je sa bine i krenuo za ženama, ovo je sexualno uznemiravanje, kretenizam.
U EU se "setnja" bez odjece placa prenocivanjem u zatvoru i placa od 1500 do 10000 £! Blago vama sto zivite u potpunoj slobodi i jos se bunite!!!
bolesni heteroseksualci
visokomoralni narod se zgrazava najobičnijeg krca...e jeste se nadigli zbog gluposti svaka čast a to sto nas kradu i prave budalama vec 30 godina to vas ne sekira plaho
Naša policija nepismena ne zna zakon nema damu a i ljeni mamini sinovi neće šargije i što može stajališta postala parkinzi oni prolaze ni mukajet klima golf mobitel kucka a da šargiju udari nezna niti hoće da se ne bi kome zamjerio